koncept

stjerner

OM HELMUTH BAR & KITCHEN

Helmuth Bar & Kitchen er et nyt crossover-koncept, der går på tværs af det, som en restaurant og cocktail-bar traditionelt set kan. Konceptet er lavet med inspiration fra nogle af verdens største storbyer, og det er første gang, at det ser dagens lys i Aalborg.

Helmuth Bar & Kitchen er først og fremmest et afslappet sted, der kan dække mange behov. Er du til en let og hurtig menu, inden du skal videre ud for at shoppe, har du god tid og kan bruge flere timer på eksempelvis en af vores menuer, eller skal du bare have en indbydende drink, inden du skal videre i byen, i biografen eller andetsteds? Helmuth Bar & Kitchen rummer det hele, og vi garanterer, at du føler dig hjemme uanset formål og behov.

Interiøret er moderne og stilfuldt med et twist af retro, små underfundige detaljer, unikakunst og lækkert design. Vi lægger vægt på den gode service, og vores gæster skal have præcis det, de efterspørger.

Helmuth Bar & Kitchen ligger centralt placeret i Aalborg – tæt på banegården, Aalborg Kongres & Kultur Center, biografen, gågaderne og er en del af det glade byliv.

buret_ikon

BURET

Buret er til dig der ønsker at fejre en begivenhed i helmuths ånd, dog i mere private omgivelser…

læs mere herom…

stiplelinie

COCKTAILBAR

Helmuth Bar & Kitchen har naturligvis et bredt udvalg af øl, vin, champagne og cocktails…

læs mere herom…